Wokcentre Apeldoorn

 
Get Adobe Flash player

  Onbeperkt Wokbuffet

U stelt zelf uw menu samen en kiest uit meer dan 30 soorten verse ingrediënten van uw smaak uit de wokstraat. Het koude wokbuffet voorziet in vlees, vis en verse groenten. Allemaal even gezond, licht verteerbaar en lekker. Aan de chefkok geeft u door met welke saus gewokt gaat worden. Het aantal 'pepertjes' geeft aan hoe scherp de saus is. De chefkok wokt uw gerechten in 30 luttele seconden op zeer heet vuur in gloeiende olie. Een werkelijk spectaculair schouwspel met metershoge vlammen, waarbij de smaak en vitaminen behouden blijven. Het smullen kan vervolgens beginnen.

  Traditionele Chinese keuken

Deze bekende Chinese gerechten vindt u in de warme buffetten. Lekker om af te wisselen en te genieten van een mini-loempia als tussendoortje of het altijd populaire Babi Pangang. Ook hier is weer volop keuze van saté tot Foe Yong Hai, u kunt zelf eindeloos gerechten combineren en uitproberen en hoeft op niemand te wachten.

  Onbeperkt Wok Arrangement

Het is zeer aan te raden voor het Wok-Arrangement te kiezen.
All-Inclusive: Onbeperkt eten en drinken voor een vaste prijs. Aanvankelijk was dit Wok-arrangement alleen voor grotere gezelschappen, maar tegenwoordig kunnen ook kleine gezelschappen er gebruik van maken.
Een 2 uur Wok arrangement is meestal tijd genoeg voor wat kleiner gezelschap. Wilt u wat rustiger aan doen, wordt u aangeraden het 3 uur arrangement te nemen. De arrangementtijd die WokCentre hanteert is de tijd dat het gezelschap aan tafel zit.

  Gezond en lekker

Wokken of roerbakken is geweldig lekker en gezond. Door de snelle bereiding van vlees, vis en groenten in de hete wok blijven belangrijke vitamines behouden. Daarnaast zijn de ingrediënten die gebruikt worden bij het wokken meestal mager Wokken is een gangbare methode van voedselbereiding in Azië. In een Nederlands wokrestaurant worden heerlijke wokschotels voor je ogen op vakkundige en vaak spectaculaire wijze bereid. Je kan veelal kiezen uit verschillende sauzen, die variëren in scherpte.

Roerbakken is het bakken van vlees en groenten in een wok, in sterk verhitte olie en op een hoog vuur. Hierbij wordt het gerecht continu omgeroerd (oorspronkelijk door de wok te schudden). De ingrediënten worden eerst kleingesneden en eventueel in kokend heet water geblancheerd, voordat ze in de wok gaan. Blancheren is een kooktechniek waarbij levensmiddelen, na in koud water te zijn gelegd, een hele korte tijd worden gekookt om te voorkomen dat het voedsel te ver doorkookt. Na een paar kookminuten wordt het voedsel afgespoeld in koud water. Blancheren gebeurt altijd zonder deksel. Aangezien de wok werkt met een zeer hoge temperatuur moet de gebruikte olie een voldoende hoog walmpunt hebben. Traditionele slaolie is daardoor niet bruikbaar, olijfolie, arachideolie of zonnebloemolie hebben een hoog genoeg walmpunt. Wanneer je gaat wokken moet je ervoor zorgen dat je niet al te grote hoeveelheden tegelijk gaat wokken.


  Teppan Yaki (grillplaat)

Op de Teppan Yaki grillplaat worden dagelijks verschillende dagverse, wisselende producten aangeboden, die dan speciaal naar uw wens worden bereid.
U maakt een keuze uit verschillende soorten vlees, vis of garnalen.
De showcooking chefkok bereidt uw gerecht op de hete bakplaat en keert deze behendig met twee spatels. Separaat worden de knoflook en uitjes gegaard die samen met een sausje op het gerecht worden gelegd.

  Sushi

Een tweede, typisch Japans ingrediënt binnen WokCentre zijn de Sushi's. Overheerlijke, versbereide sushi met vis, groente en rijst. Een culinaire attractie van hoog nivo voor de liefhebber.

Feestje vieren?
Of het nu gaat om een receptie, een bedrijfsfeest, een jubileum of een klasse-avond, bij WokCentre maken ze er een echt feest van en zal de feestelijke avond nog lang in het geheugen blijven.
Informeer naar de speciale mogelijkheden om uw avond tot een groot succes te maken.

Wokcentre Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de acties van Wokcentre, meld u aan voor de nieuwsbrief.
 
Wokcentre
Impressie van Wokcentre
Wokcentre
Routebeschrijving naar Wokcentre Apeldoorn