Wokcentre Apeldoorn

 
Get Adobe Flash player

Welkom bij WokCentre: dé Aziatisch Wokspecialist!

WokCentre is de specialist in wokken en wenst haar gasten alleen de beste kwaliteit te bieden. WokCentre kent geen afhaalservice, bezorgdienst, catering of à la carte. Wokken is dé kernactiviteit, want we hebben ons uitdrukkelijk gespecialiseerd in het wokken. De kwaliteitsnorm ligt hoog, niet alleen voor de wokbuffetten, maar ook voor de ambiance, de sfeer in het restaurant en de gastvrije bediening.

Samen gezellig & onbeperkt genieten. Uit eten bij WokCentre is met recht een grenzeloze belevenis. U kunt bij ons onbeperkt genieten van onze wokbuffetten. Eten en drinken waar u maar zin in heeft en dat voor een vaste prijs. Bovendien is het wokken een bijzonder gezellige bezigheid, met z'n tweeën of met een hele groep. WokCentre staat garant voor een gezellige avond met eten van hoge kwaliteit.

Alles vers bereid en van de beste kwaliteit. De gerechten en wok-ingrediënten worden u in buffetvorm aangeboden. Zo vindt u voorgerechten van de grill, soepen en een warm buffet met diverse voor,- hoofd- en bijgerechten. Daarnaast vindt u een grote verscheidenheid aan wok-ingrediënten (onder andere vlees, vis en gevogelte), diverse salades, vers fruit en natuurlijk een heerlijk ijsbuffet.
De door u uitgekozen wok ingrediënten worden door onze koks direct voor u bereid in de woksaus van uw keuze. Bij het samenstellen van ons warm buffet hebben wij natuurlijk ook rekening gehouden met onze kleine gasten en mensen met een bepaald dieet.

Het gezelligste wokrestaurant in Apeldoorn met onbeperkt wokbuffet in een fraaie ambiance, waar de gasten zich snel thuisvoelen, is een klasse apart. Ieder gerecht wordt vers gewokt.
De gasten van WokCentre kiezen voor het onbeperkte Wok-menu of voor het Wok-arrangement waarbij de gasten vooraf de tijdsduur aangeven, waardoor aan het eind van de gezellige avond geen onaangename verrassing komt bij de rekening.

U bent van harte welkom U kunt hier onbeperkt genieten van de uitgebreide verse buffetten die bestaan uit soep naar keuze, een warm buffet en een vers, koud wokbuffet, salade buffet en tot slot een dessert buffet.
Voor de jonge gasten zit in het warme buffet een aantal kindvriendelijke gerechten zoals patat en kippebouten.
Natuurlijk mogen zij ook onder begeleiding deelnemen aan het buffet.

Wokcentre Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van de acties van Wokcentre, meld u aan voor de nieuwsbrief.
 
Wokcentre
Impressie van Wokcentre
Wokcentre
Routebeschrijving naar Wokcentre Apeldoorn